Hammarbysjo.se

Gemensamma utrymmen

Tvättstugor
I föreningen finns tre gemensamma tvättstugor samt en grovtvättstuga med en extra maskin för vanlig tvätt. Grovtvättmaskinen finns i grovtvättstugan på gaveln vid uppgången till 13C. Övriga tre tvättstugor finns i uppgångarna 10, 16 och 17A.

Trappuppgång och tillhörande tvättstuga
10,12 och 17B-C – 10
14,16 och 19A-B – 16
13A-C,15 och 17A – 17A

Bokning av tvättid sker med hjälp av bokningscylinder på bokningstavla som finns utanför varje tvättstuga. Maskiner och reparationer kostar föreningen mycket pengar varje år så därför måste dessa skötas väl. Uppstår fel kontakta styrelsen direkt så att felet kan åtgärdas så fort som möjligt.

Cykelrum och barnvagnsrum
Cykelrum och barnvagnsrum finns i källarplanet i anslutning till varje entréport. I uppgång 10, 12, 14, 16 finns ingång från gaveln.

Källarförråd
Varje lägenhet har ett eget förråd i källaren. Förråden är märkta med respektive brf-lägenhetsnummer. Det finns även möjlighet att hyra extra förråd.
Kontakta styrelsen för ytterligare information.

Gemensamhetslokal
Invid uppgång 17A finns en gemensamhetslokal som står till förfogande för föreningens medlemmar för en mindre kostnad. Lokalen kan även nyttjas gratis under förutsättning att evenemanget är öppet för alla i föreningen.

Gästlägenhet
I uppgång 17A finns en övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan hyra. Här finns övernattningsmöjligheter för 4 personer. Till bäddarna finns täcken, kuddar och filtar. Bäddsoffan har en låda under sittdynorna, där bäddmadrass finns. I den lilla köksdelen finns det allra nödvändigaste som gästerna kan behöva under sitt besök.

Bastu
På den västra gaveln invid uppgång 13C finns en rejäl bastu med relaxrum. Bastun bokas via anslag som finns i grovtvättstugan bredvid.

Har du använt eller hyrt gemensamhetslokalen, gästlägenheten eller bastun ska dessa städas ordentligt efter användningen. Om det är ostädat kommer föreningen att låta städa lokalen på medlemmens bekostnad. Lokalerna ska vara tillgängliga för alla och är därför djur- och rökfria.